Wegwijzer van onze webshops


We begrijpen dat ons grote assortiment overweldigend kan zijn. Hoe baan jij je een weg door de sporthorloges, steppen, fietsaccessoires en loopfietsen? Best lastig, maar deze wegwijzer zal zeker een handje helpen. Over bijna elke productgroep hebben wij een adviespagina geschreven. Hieronder wordt kort uitgelegd wat je van onze adviespagina’s kan verwachten. Vervolgens kan je doorklikken naar de desbetreffende adviespagina. Op deze pagina vind je informatie over de merken uit ons assortiment en over de keuzes die je te wachten staan. Hierdoor ben jij goed voorbereid om het product te vinden dat het beste bij jou en jouw situatie past.

Voordragers

Met de helemaal hippe voordrager neem jij gemakkelijk al je spullen mee op de fiets. Geen gedoe meer met bungelende tassen. In ons assortiment vind je voordragers terug van kwalitatief goede merken. Je hebt de keuze uit brede of smalle voordragers. Ook kan je kiezen voor een stalen of aluminium voordrager. Tot slot is de kleur natuurlijk heel belangrijk. Ga je voor roze of toch gewoon klassiek zwart? Genoeg keuzes om te maken dus. Wil jij graag meer hulp bij het vinden van de perfecte voordrager?
Bekijk onze adviespagina over voordragers

Fietsmanden en fietskratten

Natuurlijk wil je alles uit je voordrager halen. De voordrager alleen in helemaal hip en heel handig. Maar wil jij nog een stapje verder? Monteer dan een fietsmand of fietskrat op de voordrager. Hierdoor kan je echt heel gemakkelijk al je spullen meenemen. De fietsmand of fietskrat is heel gemakkelijk te monteren op de voordrager met tiewraps. Op de adviespagina over fietsmanden en fietskratten vind je alle do’s en don’ts rondom fietsmanden en fietskratten.
Bekijk onze adviespagina over fietsmanden

Loopfietsen

Laat jouw kind de wijde wereld intrekken! Niet al te ver natuurlijk, maar met de loopfiets worden de motorische vaardigheden van jouw kind zeker goed ontwikkeld. Hoe simpel een loopfiets ook lijkt, toch is het handig om wat hulp te krijgen bij het uitzoeken. Daarom hebben we een adviespagina over loopfietsen. Voornamelijk de leeftijden van kinderen in combinatie met loopfietsen worden besproken. Zo kies jij de juiste loopfiets voor jouw kleintje.
Bekijk onze adviespagina over loopfietsen

Steppen

Steppen zijn er letterlijk in alle maten! De step is tegenwoordig niet alleen meer voor kinderen en maakt daarom een echte comeback. Wel zijn er een aantal dingen om op te letten bij het kopen van een step en voor deze adviezen kan je terecht op onze adviespagina over steppen. Op deze pagina staan tips en leggen we je de keuze voor die je zal moeten maken voordat je een step aanschaft. Zo kies je uiteindelijk de step die het best bij de situatie past en kan jij of je kind er lange tijd van genieten.
Bekijk onze adviespagina over steppen

Sporthorloges

Sporthorloges zijn tegenwoordig helemaal hot. Vooral bij deze leuke gadget is wat hulp zeker op zijn plaats. Vooral het doel van het sporthorloge is belangrijk om in de gaten te houden. Ga jij bijvoorbeeld voor iedere dag voldoende beweging of puur het verbeteren van je sportprestaties? Of vind je het handig om je inkomende appjes en belletje binnen te krijgen op een horloge? Lees de adviespagina goed door. Hij laat zien wat sporthorloges allemaal kunnen en filtert voor jou ons grote assortiment sporthorloges.
Bekijk onze adviespagina over sporthorloges

Fietssloten

Het is belangrijk dat jouw fiets veilig geparkeerd staat. Vooral een goed en betrouwbaar slot zal hiervoor zorgen. Op onze adviespagina over fietssloten leggen we uit hoe je jouw fiets het best op slot kan zetten. Ook laat de adviespagina zien welke verschillende sloten er zijn en wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde sloten. Heb jij nog een beetje hulp nodig bij het kiezen van het fietsslot dat het best bij jouw situatie past?
Bekijk onze adviespagina over fietssloten

Fietsverlichting

Ook goede fietsverlichting zorgt ervoor dat jij veilig over straat gaat. In het donker ben je goed zichtbaar voor andere weggebruikers, is een deel van de straat voor jou verlicht en je zorgt ervoor dat je geen boete krijgt voor fietsen zonder verlichting in het donker. Maar voor welke verlichting ga je? Een fietslamp die werkt op batterijen of een oplaadbare accu? Een fietslamp met LED-verlichting of toch maar niet? Op onze adviespagina over fietsverlichting geven we informatie over waar je op moet letten bij het kopen van fietsverlichting. Zorg jij dat je veilig op de fiets stapt?
Bekijk onze adviespagina over fietsverlichting

We hopen dat deze verzameling adviespagina’s jouw helpt bij het maken van de keuze die het best bij jouw situatie past. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.